Följ oss på facebook

Endast det bästa är gott nog

Kontakta oss för att veta mer.​

Tel .: 042-136081

​Magasinering Helsingborg

Ute efter magasinering i Helsingborg? Ibland är man i behov av större utrymme i hemmet eller på företaget. På grund av man står mellan två boende, dödsbo, för mycket kontorsmöbler och vinterförvaring av möbler mm. så kanske man kan behöva denna platsen. Vi gör det lättare för dig vid magasinering och vid flytt utomlands. Vi erbjuder prisvärd förvaring och möjligheter för just er att magasinering i Helsingborg. Ibland uppstår situationer då man av någon anledning måste magasinera sina ägodelar. Vi på Flyttkåren erbjuder​magasinering i Helsingborg​för både företag och privatpersoner i vår larmade och uppvärmda lagerlokal. 

Säker magasinering hos oss

När ni lämnar era ägodelar hos oss för magasinering i Helsingborg, så både listas, emballeras och packas omsorgsfullt in i förrådet, där det ska förvaras. Behöver ni hjälp med att flytta, kan ni även hyra in oss förflytthjälptill både kontorsflytt eller privatflytt.Hos oss behöver du inte binda upp dig till någon speciell tid, utan du bestämmer helt själv hur länge du vill förvara dina ägodelar hos oss.

​Vi ber er även att se efter med era försäkringsbolag angående vad som gäller vid magasinering utanför hemmet. I de flesta försäkringar så ingår det redan men ber er vara uppmärksamma så ni har rätt försäkringar.

Kontakta oss

Behöver du magasinera dina ägodelar i Helsingborg så tveka inte att höra av dig till oss på 042 – 136081.

Vårt lager finns på Strandbadsvägen 19a i Helsingborg

​Firmainformation

Tel: 042-136081

E-mail: info@flyttkaren.com

Org nr: 556903-0074

adressinformation

SAMARBETSPARTNERS