Följ oss på facebook

Endast det bästa är gott nog

Kontakta oss för att veta mer.​

Tel .: 042-136081

Transport Helsingborg

Sedan 1999 utför vi linjetrafik för Åkeribolagets räkning. 2008 köpte Freja upp Åkeribolaget och det körs numera under deras regi.

Behöver du hjälp med transport?

Vi på flyttkåren är alltid redo med att hjälpa er med transporter inom och från Helsingborg! Hos oss ser vi till att lösa er transport i Helsingborg på ett smidigt sätt och har alltid som mål att kunna leverera vid rätt tidpunkt. Vi har ett stort sortiment med moderna transportbilar, där vi har daglig distribution, enligt en fast turlista, Halmstad, Ängelholm, Klippan, Hässleholm, Osby, Sösdala och Markaryd. Vi har fast linjetrafik mellan Helsingborg och Stockholm med utgångspunkt i Helsingborg på Frejas lager.Har du något gods som behöver​transporteras från Helsingborg​så hjälper vi dig med en trygg och säker färd med er transport från Helsingborg.

Vi arbetar alltid med att förse er som kund med att vi ska fylla era mål. När vi gör era transporter. Med en bra och säker transport ser vi till att just ert gods kommer fram som det ska. Våra högt kompetenta chaufförer lastar alltid godset med stor säkerhet så inga skador sker under transporten. Detta gör vi för att ni som kund ska känna er säkra med er transport i Helsingborg.  

Kontakta oss på Flyttkåren

Om du befinner dig i Helsingborg och behöver transportera något gods, tveka inte med att ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Vi uppfyller dina behov och lösningar med transport från Helsingborg.

Ring eller fyll i vår offertfråga så hjälper vi dig snarast med er transport till eller från Helsingborg. 

​Firmainformation

Tel: 042-136081

E-mail: info@flyttkaren.com

Org nr: 556903-0074

adressinformation

SAMARBETSPARTNERS